diumenge, 7 de novembre del 2010

nadal i més nadal!!

Bé, ja que encetem el tema de Nadal vaig a donar la meva opinió i la nostra postura amb el Jaume a partir d'aquest Nadal...

Hem pensat que qui vulgui fer regals que en faci, hem pensat un tope de 12-15€ per parella (unitat familiar...), que surt que ens gastem 6-7,5€ per cada persona.
A nivell personal penso que aquí també hi entren els nens... tot i que podríem estirar-ho a 10€ per a ells; el que no trobo lògic es gastar-nos 5€ pels grans per estalviar i després en ells fer-los regals de 30€.
També ens podem ajuntar dos o tres per fer un regal pel mateix valor, rebaixant així els diners invertits.

Ningú té l'economia per tirar coets així que nosaltres tenim aquesta proposta.


S'obre el torn d'intervencions. Diguin...

__________________________________________________

Per altra banda volem posar sobre la taula el tema Nadal en general.

Amb el Jaume hem compartit sempre una manera de veure el Nadal i aquest any, tot i que la Naia encara no hi serà, hem decidit que és l'any per començar a viure'l com ens agradaria a nosaltres.

La qüestió és que nosaltres no volem celebrar el dia 25 amb regals; ep!! No volem dir que no baixem a compartir el dia amb tots com sempre!!.
Per diferents motius preferim la banda més tradicional i celebrar nosaltres dos (tres) la nit de Nadal a casa nostra amb el tió, i fer passar els regals a casa per Reis.

Nosaltres igualment baixem a Sabadell, però no aportarem regals ja que els farem el dia 6.
Som conscients que és un canvi i un desplaçament complicat però com que per nosaltres tres ho volem així pensem que és així que ho hem de començar a fer. No deixem el Nadal de banda, simplement els vostres regals no els tindreu fins el dia de Reis; si no va bé pujar el mateix dia 6 doncs aquí tindreu el paquet esperant... cap problema. Són dies complicats per bellugar-se, però nosaltres el volem passar a casa, així que hi està convidat tothom qui vulgui.

Amb tot això fa un temps es batallava la idea d'aquest any pujar a fer el Nadal a St.Llorenç ja que no està molt clar si podrem baixar; però a partir de la nostra postura del Nadal no veiem molt clar celebrar-ho a casa encara que sigui només un any. Precisament perquè és una causa de força major pensem que si aquest any no podem baixar (que ojalà ens trobem perfectes i sí poguem) doncs no passa res!! Ja farem una connexió via webcam jeje

Hi hem donat moltes voltes i és així com ens agradaria que fos. Tenim molt clar que per la Naia volem celebrar els Reis a casa, amb tot els prepartius prèvis, el tortell... i per tan no és lògic el dia de Nadal omplir la casa de regals per tothom menys per a ella. Per tan aplacem els de tots. Certament ella aquest any encara no hi és (i l'any que ve tampoc s'enterarà) però com que com aquell qui diu ja som tres, preferim començar-ho així des d'aquest any mateix.


Resumint... el dia 25 ens veiem tots a Sabadell... i el dia 6 de gener esteu tots convidats a casa nostra per passar el dia de reis. Oferirem xocolata desfeta o dinar depenent de l'hora d'arribada jeje Si no pot ser el sis, doncs el 15 i sinó el 20 d'abril, això és igual! Però qui vulgui venir tindrà la porta oberta :)


S'obre el debat... jajaja

Nosaltres aquest any ja estem preparant un tió, que només cagarà torrons pel sopar de Nadal jijiji

Posa au!! Que vagi bé

Cat

4 comentaris:

mami ha dit...

Ostres tu!! bé... que no beeeeeeeeee! comença una nova etapa mai millor dit. :D

Ariadna. ha dit...

A la vida tot canvia i ens em d'anar adaptant a les nostres realitats ... no és el mateix ara (que totes tenim les nostres vides) que fa deu o dotze anys en que les coses rutllaven d'una altra manera...

Pel que fa al tema regals (que ja veig que aquest any és el tema estrella) ... crec que no cal anar dient jo en faré i jo no (potser sona radical, però es un tema, que la veritat, coneixent la realitat de tots el trobo ridícul ...) que tots tenim una edat ja, eh?, en resum que cadascú faci el que vulgui ... podem posar la llista dels regals dels nens aquí al bloc (per qui vulgui o pugui fer-los un regal) i ja està, no? no crec que estiguem contant qui fa regal i qui no ... a més pel tema nens, el cert es que aquest any el Pol ja sap qui és el pare Nöel i qui són els reis, l'Aniol encara no s'entera i la Naia tampoc (jijiji) per tan si considerem que no hi ha regals a casa la mare per nens doncs no passa res, a casa al matí ells tindràn els seus regals (pocs o molts ja veurem) i l'il·lusió d'obrir paquets (encara que siguin de calçotets) no la perdràn.

Apali ... he dit!

mami ha dit...

Caram Ariadna,quina "contundència"!! em sembla bé,tal com dius tot canvia, però comentar el tema regals tampoc es tant greu...ho hem fet pràcticament cada any, d'una manera o altra... no? :-)

Darline ha dit...

Em sembla molt bé amb tots els canvis que proposeu... per altra banda i dirigit a la Caterina, degut a que potser, i el més segur és que sigui més assenyat no baixar per Nadal, només demano un favor... Que aquest any, com excepció i degut a un cas de força major (que ho és) poguem celebrar el dinar de Nadal a casa teva... no vull sentar cap precedent, però crec que és una data prou important perquè estiguem tots junts, si no és aquí en Pekín i si no en Pokón.
Si a partir de l'any que vé així ha de ser... així serà... :) però sisplau... a mi em faria molta il.lusió poder passar el Nadal tots plegats i la via Webcam... com que no és el mateix...
:-)